Guseppe - nowa, pyszna pizza od Dr. Oetkera z dodatkami po brzegi. Chrupiąca z zewnątrz i delikatnie puszysta w środku. Guseppe - pizza, w której wszystko graNie wiem, od kiedy Dr. Oetker produkuje tę "nową" pizzę Guseppe. Znak towarowy został zarejestrowany w 2002 r. (ponad 10 lat temu), więc żadna to nowość. Nie wiem także, od kiedy ten produkt jest sprzedawany w Polsce, ale poprzednia kampania reklamowa wystartowała w lutym 2012, więc znów żadna to nowość. Czy po roku od wprowadzenia na rynek, nadal można mówić o produkcie, że jest nowy?
Być może Dr. Oetker wprowadza teraz nowe rodzaje (smaki?) pizzy Guseppe, ale reklama nic o tym nie wspomina.
Tak na marginesie - skoro ta pizza jest taka włoska, to dlaczego nazywa się Guseppe, a nie Giuseppe?
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz